Information till båtplatsinnehavare i Torshälla samt Campingviken (2021-09-17)


Nu börjar båtsäsongen närma sig sitt slut och vi stänger våra bryggor för säsongen 2021 den 15 oktober. Det betyder att din båt ska tas upp ur vattnet senast det datumet och inga båtar ska ligga för vinterförvaring i vattnet. Vi har haft stora besvär och höga kostnader med båtar som lämnats kvar vid bryggorna och vi måste också kunna utföra underhåll i hamnarna utan att hindras av kvarlämnade båtar. Eskilstuna kommun har ingen vinterförvaring av båtar så du måste själv ombesörja detta.

Just nu kan vi inte ge några besked om eventuella ombyggnationer inför nästa säsong så det får vi återkomma med. Det är oklart om det blir några prisjusteringar till nästa säsong men en liten uppräkning kommer eventuellt

Om du redan nu vet att du tänker säga upp din plats kan du göra det på batplats.eskilstuna.se . Det underlättar för oss att tidigt veta vilka platser som är lediga inför nästa säsong.


Gör så här:


  1. Logga in på batplats.eskilstuna.se . (Du måste använda samma e-post som när du betalade för platsen)
  2. Klicka på "mitt konto" här ser du din/dina plats/platser.
  3. klicka på "Förnya eller avsluta" på den plats du önskar säga upp.
  4. Klicka på "Säg upp".
  5. Klart!

Om du har problem med att logga in eller inte har något konto kan du maila oss på hamnar@eskilstuna.se så hjälper vi dig att hantera din båtplats.

Om du vill göra ett internt byte av brygga/plats, maila till oss och sen gör vi byten om det går.


Extra bra att veta:

Om du säljer din båt så kan inte den nya ägaren ta över båtplatsen per automatik eftersom vi inte har någon båtkö till Torshälla/ Campingviken. Alla lediga platser kommer att släppas samtidigt när bokningssystemet öppnar för bokning 15 januari 2022 och då har att alla har samma möjlighet att boka det som är ledigt.

Från och med nästa säsong 2022 kommer inga återbetalningar att ske om du ångrar dig med den plats du bokat och betalat.

Hälsningar från Arenor och Friluftsliv. Kultur-och Fritidsförvaltningen.


Information till båtkön Sundbyholm


Tack för att ni tålmodigt står i kön till Sundbyholms båthamn.

Om du vill ändra båtstorlek ( dvs byta den klass du köar i ) eller vill säga upp din köplats så kan du göra det via batplats.eskilstuna.se .


Gör så här:


  1. Logga in på batplats.eskilstuna.se . (Du måste använda samma e-post som när du betalade för köplatsen)
  2. Klicka på "mitt konto" här ser du din/dina plats/platser.
  3. klicka på "Ändra köplats" på den plats du önskar hantera.
  4. Fyll sedan in dina nya kriterier och spara. Vill du säga upp platsen väljer du istället "säg upp köplats".
  5. Klart!

Om du har problem med att logga in eller inte har något konto kan du maila oss på hamnar@eskilstuna.se så hjälper vi dig att hantera din köplats.


Till nästa säsong kommer du som båtägare förhoppningsvis själv kunna se hur du står till i din klass men det är inget du behöver hålla koll på eftersom vi alltid skickar ett mail med aktuellt erbjudande. Därför är det viktigt att alltid ha korrekta uppgifter om båtstorlek, mailuppgifter samt aktuellt mobilnummer i systemet så att ingen missar något erbjudande eller annan information från oss.


Alla frågor som rör de fysiska båtplatserna eller uppsägningar av båtplatser i Sundbyholm besvaras av Sundbyholms Ekonomiska Förening kansliet@sundbyholmshamn.se


Hälsningar från Arenor och Friluftsliv. Kultur-och Fritidsförvaltningen.

Eskilstuna Kommun
Verkstadsgatan 5
Eskilstuna
Betal och bokningssystem från Hamnsystem.se